Categorii produse

L-V: 9:00-18:00 / S: 9:00-14:00   comenzi@anvelopa.ro   0738.004.088
  Blog Promoții Oferte Speciale

Nokian Tyres numită una dintre cele mai sustenabile companii din domeniul auto

Articole și informații utile

Nokian Tyres numită una dintre cele mai sustenabile companii din domeniul auto

Nokian Tyres - una dintre cele mai sustenabile companii din domeniul auto

Vineri 9 februarie 2018

Anvelopele Nokian au primit recent distincția Clasa Bronz în categoria Auto Components a RobecoSAM Sustainability Yearbook 2018, care a fost publicată săptămâna trecută. RobecoSAM este un expert în domeniul sustenabilității, a cărui evaluare anuală este considerată a fi un raport deosebit de concis și cuprinzător, despre modul în care sustenabilitatea este implementată în companii din întreaga lume.

În acest an, Nokian Tires a primit, de asemenea, premiul Industry Mover. Premiul este acordat companiei care a obținut cea mai mare îmbunătățire a performanței sale susținută, față de anul precedent. Progresul excelent al anvelopei Nokian a fost deja remarcat anul trecut, când compania și-a îmbunătățit în mod semnificativ performanța în evaluarea indicelui Dow Jones, înregistrând o creștere de aproape două ori mai mare decât media din industrie și a fost evaluată ca fiind cel mai bun producător de pneuri în Dow Jones Sustainability World Index . "Am făcut o muncă hotărâtă în multe domenii legate de sustenabilitate și am reușit să o implementăm ca o parte firească a funcțiilor noastre globale. Îmi pare bine să primim recunoașterea eforturilor noastre pe termen lung. Acest feedback ne inspiră să continuăm pe calea pe care am ales-o și ne încurajează să lucrăm mai mult la acest capitol ", spune Teppo Huovila, responsabil pentru sustenabilitate la Nokian Tyres.

Prin realizările în reducerea emisiilor de CO2, Nokian a subliniat mai multe obiective de sustenabilitate pentru 2020, inclusiv reducerea rezistenței la rulare a anvelopelor sale cu 7% creând astfel o scădere a emisiilor de CO2  din trafic, de 500 milioane kilograme, până în 2020. Acest obiectiv a fost realizat anul trecut, înainte de termen, împreună cu obiectivul de a reduce emisiile de CO2 din producție cu 20%. Nokian a stabilit, de asemenea, un obiectiv pentru a-și audita toți partenerii procesatori de cauciuc, pentru a elimina toate deșeurile din producție. În Nokia, 100% din deșeurile de producție sunt deja reciclate, iar în Vsevolozhsk rata de reciclare este de aproape 90%.

RobecoSAM evaluează anual peste 2000 de societăți cotate la bursă din punct de vedere a sustenabilității economice, socială și de mediu. Pentru Anuarul de Sustenabilitate din acest an, compania a analizat companii din 60 de industrii diferite, din 43 de țări.

Citiți mai multe despre RobecoSAM Sustainability Yearbook 2018.

Sursa

Plăți online securizate
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat
Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă
Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității
Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc