Categorii produse

L-V: 9:00-18:00 / S: 9:00-14:00   comenzi@anvelopa.ro   0738.004.088
  Blog Promoții Oferte Speciale

Nokian Tyres sporește capacitatea de producție

Articole și informații utile

Nokian Tyres sporește capacitatea de producție

Fabricantul finlandez de anvelope Nokian Tyres crește cu 30% capacitatea de producție a vechii fabrici de anvelope din Nokia începand să funcționeze în mai multe schimburi. Se vor crea 80 de noi locuri de muncă.

Această creștere de capacitate va duce la crearea a 80 de posturi suplimentare. Recrutarea personalului va începe imediat și activitatea industrială va fi incepută în septembrie, cu o crestere puternică pana la sfârșitul anului. Producția se va face in 4 schimburi, 6 zile pe saptamână, de la începutul anului 2019, cel târziu.

“Strategia noastră de creștere a companiei implică o creștere a producției. Nokian Tyres a cunoscut o creștere puternică a cifrei de afaceri, iar obiectivul nostru este de a continua pe această cale prin dublarea afacerii noastre în America de Nord și în creștere cu 50% in Europa Centrală în următorii cinci ani. În același timp, ne dorim sa consolidăm poziția de lider de piață în țările nordice și Rusia” , a declarat Hille Korhonen, CEO al Nokian Tyres.

În prezent, producția de anvelope pentru autoturisme la fabrica Nokian Tyres funcționează în trei schimburi, cinci zile pe săptămână. În viitor, fabrica va funcționa in 4 schimburi, șase zile pe săptămână.

Plăți online securizate
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat
Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă
Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității
Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc