Categorii produse

L-V: 9:00-18:00 / S: 9:00-14:00   comenzi@anvelopa.ro   0738.004.088
  Blog Promoții Oferte Speciale

Nokian furnizorul preferat de anvelope în Germania

Articole și informații utile

Nokian furnizorul preferat de anvelope în Germania

Nokian Tyres a fost desemnat furnizorul de anvelope preferat de utilizatorii din Germania

Producător finlandez de anvelope a primit premiul "Favoritul Clientului în 2018" la sfârșitul unui studiu/ancheta efectuat de revista economică germană “Focus Money Deutschland Test” pentru categoria s-a.

Nokian Tyres a fost desemnat "Favoritul Clientului în 2018" (marca preferată de clienți în anul 2018) de catre revista economică germană Focus Money Deutschland Test. Ancheta revistei s-a desfașurat între luna iunie 2017 și luna mai 2018, la nivelul clienților din toată Germania, și a avut ca scop să determine marcile cele mai populare recomandate de catre consumatori.

In total, au fost analizate nu mai puțin de 53 milioane de informații de pe rețelele sociale precum și 350 milioane de surse on-line pentru 3000 de mărci ale 146 producatori care au fost cuprinsi în studiu. Declarațiile privind prețul, departamentul de service, calitatea și în general imaginea companiei au fost toate estimate. Nokian Tyres a primit numărul maxim de 100 de puncte, ocupand locul întâi în industria anvelopelor

Cel mai bun raport calitate preț.

Întotdeauna, în funcție de studiu si de consumatori chestionați, majoritatea acordă o atenție deosebită raportului calitate/preț pentru produsele companiei si imaginea ei de marcă. " Suntem fericiți sa primim premiul Favoritul Clientului pe anul 2018. Acesta este bazat pe referințele acordate de consumatori și arată capacitatea noastră și angajamentul nostru de a furniza produse de calitate și totodata cel mai ridicat nivel al serviciilor, fapt observat și apreciat de șoferii satisfăcuți. Este marea noastră putere, ceea ce dorim să se demonstreze si în viitor ", se felicită însuși Hannu Liitsola, manager pentru piața Europeana la Nokian Tyres.

Plăți online securizate
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat
Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă
Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității
Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc