Categorii produse

L-V: 9:00-18:00 / S: 9:00-14:00   comenzi@anvelopa.ro   0738.004.088
  Blog Promoții Oferte Speciale

Continental lansează IceConcept 3 cu o tehnologie îmbunătățită!

Articole și informații utile

Continental lansează IceConcept 3 cu o tehnologie îmbunătățită!

Continental a introdus tehnologia ContiFlexStud într-un produs de producție în masă. Crampoanele, despre care se spune că îmbunătățesc considerabil siguranța activă și performanța anvelopelor de iarnă, sunt acum produse exclusiv pentru anvelopa de iarnă IceContact 3 a companiei, în dimensiuni de la 17 in sus.

Anvelopele de această dimensiune sunt de obicei  pentru vehicule mai mari, mai grele, care necesită un nivel mai ridicat de aderență în condiții de iarnă aspre. Tehnologia ContiFlexStud se spune că oferă un confort sporit și o reducere semnificativă a uzurii rutiere.

"Șuruburile convenționale nu au reușit niciodată să pătrundă pe gheață pe suprafața drumului, deoarece jacheta din aluminiu rigidă a împiedicat acest lucru", a explicat Marco Gellings, șeful departamentului de dezvoltare a anvelopei de iarnă de la Continental.

"ContiFlexStuds din cauciuc cu carcasă permit acului de carbură să pătrundă mai adânc în gheață. Ca urmare, fiecare dintre aceste știfturi noi oferă o aderență mai mare cu aproximativ 7% pe gheață - ceea ce înseamnă un câștig major în siguranța activă. "

În plus, știfturile sunt vulcanizate în anvelopă în timpul producției, practic excluzând orice pierdere ulterioară a crampoanelor. Anvelopele echipate cu șuruburi sunt considerate a rezista mai mult ca și număr de kilometrii , iar ghearele mai flexibile generează un  zgomot mult mai plăcut decât cu șuruburi convenționale din aluminiu.

Pe măsură ce știfturile se pot adapta mai flexibil la suprafața accidentală a drumului, se presupune că provoacă o uzură mai redusă a drumurilor cu 20% față de șuruburile convenționale. În plus, deoarece cauciucul este mult mai rezistent la uzură decât aluminiu, uzura bolțurilor în sine este redusă.

https://www.tiretechnologyinternational.com/wp-content/uploads/2019/02/2.-Conti-190123-3234.jpg

Plăți online securizate
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat
Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă
Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității
Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc